Om Klubben

Foreningens navn er Ilbro-Lørslev Idrætsforening.

Det er en sammenslutning af Ilbro Boldklub stiftet d. 15. Maj 1930 og Ilbro Gymnastikforening stiftet d. 15. november 1935.

Bynavnet Lørslev tilføjes til foreningens navn d. 20. marts 1979 på grund af, at mange af medlemmerne kommer fra Lørslev.

Foreningen startede som en fodboldklub og det er da også fortsat en væsentlig del af aktiviteterne, men der har gennem tiderne været mange grene i klubben, f. eks. Fodbold - Gymnastik - Boksning - Bordtennis - Håndbold - Badminton - Petanque - Kids Volley.

I begyndelsen foregik fodboldspillet på en lånt græsmark hvor man inden man kunne gå i gang først måtte jævne muldvarpeskuddene samt fjerne kokasser derefter kunne man begynde boldspillet.

Omklædning foregik i det fri, senere fik man bygget et skur som blev brugt indtil man fik fat på en udrangeret banevogn, der også kunne bruges som klubhus.

Den anvendes i dag, som boldrum.

På grund af en dårlig økonomi i forsamlingshuset overtager Idrætsforeningen huset for en meget lille betaling.
Klubbens faciliteter udgøres i dag af Ilbro – Lørslev Idræts & forsamlingshus, som er opdelt i omklædningsfaciliteter med bad samt toiletter, endvidere er der forsamlingshusdelen med en stor sal med plads til ca. 150-200 pers, tillige med et "køkken" det anvender vi i det daglige som klublokale.

Af udendørs faciliteter kan nævnes 1 fodboldbane samt 1 håndboldbane i Ilbro, endvidere råder vi over en fodboldbane i Lørslev.
Vi benytter Lørslev skole til Kids Volley.

Klubben har etableret 4 Petanque baner beliggende ved Stadion i Lørslev.

Opdateret af webmaster 12. februar 2017